Mount Kailash is een heilige berg, 6700 meter hoog in West Tibet. Beklimmen van de berg is verboden door de regering. Kailash geeft energie af. De top heeft de vorm van een pyramide. Pelgrims die langer in de buurt van de berg verblijven maken vreemde verschijnselen mee: hun lichamen verouderen snel, haar en nagels groeien heel hard. Alle klimmers die de berg beklommen zijn omgekomen. Er worden rond de berg heel veel ufo’s (ruimteschepen) waargenomen die zelfs de berg IN vliegen. De berg is heilig voor de Boeddhisten, Hindoes, Jainisten en Daoisten. Hindoes geloven dat de Goden uit de hemel kwamen. Zij hebben 333 miljoen Goden verdeelt over een hoger en lager rijk. In de Mahabarata wordt geschreven over enorme steden die in de lucht vliegen (Vimana’s) hier kwamen leermeesters uit. Lord Shiva (linksonder) staat voor schepping en vernietiging. Hij had geen ouders; er zijn geen verhalen over zijn jeugd en hij ging niet dood. Een hedendaagse Sadhguru vertelt: “Shiva kwam van een andere planeet waar hij steeds naar terug ging. Het meer van Manosarovar, dat op 12 km van Mount Kailash ligt, vol zit met buitenaards leven. Er worden veel vreemde verschijnselen gezien.”
De rotsen rond Mount Kailash lijken te zijn gesmolten en geven een heel vreemde en onnatuurlijke aanblik. Rajastan Tharwoestijn in India: hier is radioactieve as gevonden van 10.000 jaar oud ter grootte van 8 km2 plus een verwoeste stad. Dit wordt in verband gebracht met God Rama (Hindoeisme) die zijn wapen (de Bramastra) afvuurde op een vijand. Dit moet een nucleair wapen geweest zijn.
Is Mount Kailash radioactief? Was het vroeger en nog steeds, een basis van buitenaardsen? Waarom is het verboden de berg te beklimmen?

Schilderij linksboven: Hanuman, Lord Rama, Sita, Laksmana.

Linksonder: Lord Shiva

Schilderproject – Ancient Aliens VI Tibet

Heeft u interesse in dit kunstwerk?

Informeer vrijblijvend via het onderstaande formulier.

Deel deze pagina: