Sumeriers vonden het eerste schrift uit, het spijkerschrift en bouwden de eerste steden. Er zijn meer dan 30.000 kleitabletten gevonden in Nineveh, Irak in 1842. Deze vertellen over de geschiedenis van het ontstaan van de eerste mens: De Annunaki kwamen uit de “hemel”, zij brachten kennis en wetenschap maar kwamen om metalen (goud) uit de aarde te delven. (Die hadden ze nodig voor hun eigen planeet) Ze zetten de mensen hier aan het werk in mijnen om goud te delven. Deze protesteerden op bepaald moment; de Annunaki (waren reusachtig van afmeting) creëerden toen door manipulatie van DNA een hybride, slavenvolk, dat het zware werk overnam. Ook de legenden van de Zulu’s in Africa vertellen dit zelfde verhaal. Er werd ook daar goud gedolven en kwamen de “goden”uit de lucht. De Annunaki mengden zich met het aardse ras en zorgden voor nageslacht, de Nefilim genoemd. Dit was een reuzenvolk. De vertellingen op de kleitabletten gaan terug tot 450.000 jaar geleden. De Annunaki kwamen van Mars (!) De Sumeriers gaven de Annunaki vleugels in hun afbeeldingen om te benadrukken dat ze uit de “hemel” kwamen. Ook vertoonden de Annunaki zich als half mens half dier wezens. Op petrogliefen, waar er heel veel van gevonden zijn, is te zien dat de Annunaki “horloges” dragen en tekens op hun borst van zon, maan en sterren. Schrijver en onderzoeker Zecharia Sitchen (1920-2010) bestudeerde 40 jaar de kleitabletten en vertaalde deze.
Schilderij: vliegend in de lucht: de Zonnegod Shamash in zijn gevleugelde wiel: hij leidt Ashurnasirpal II in oorlog. Shamash was de commandant van de Eagles (NASA vernoemde een Space Ship hiernaar). Dit waren ruimteschepen van de Nifilim, de piloten hiervan werden Apkallu genoemd.

Gebouw: is de Ziggurat (2100 b.c. ?) van UR in Irak. Dit was een administratief centrum van die stad 6000 jaar geleden. Het vertoont gelijkenissen in bouw met de pyramides van Mexico en elders op de wereld.

Linksonder: oorlogsgod: Erra of Nergal.

Schilderproject – Ancient Aliens V Annunaki Irak

Heeft u interesse in dit kunstwerk?

Informeer vrijblijvend via het onderstaande formulier.

Deel deze pagina: