De tijd voor de Maya’s en Azteken.

Pyramide van de Zon. Heeft extact de afmeting van de Pyramide van Gizeh in Egypte. Stad Teotiuacan betekent: “Waar mensen Goden worden”. Ze vereerden God Quetzalcoatl, god van water + vruchtbaarheid. Hij kwam uit de hemel (van Venus) en had noch moeder noch vader. In 2013 is er een enorme hoeveelheid vloeibaar kwik gevonden onder de pyramide. (Volgens de Veda’s van oud India vlogen de Vimana’s op kwik). Kwik is een geleider voor energie. Was deze pyramide een Electro Magnetische Energie Centrale? Werd het kwik gebruikt om brandstof te creëren voor buitenaardse ruimteschepen? Ook een heel grote ruimte onder de pyramide geheel bekleed met Mica is gevonden. Bovenop de pyramide liggen heel grote platen Mica. (De Space Shuttle is aan de onderkant met Mica bekleed vanwege de hittebestendigheid).
Het hele complex met veel gebouwen spiegelt de Pleiaden. Het weerspiegelt het sterrenbeeld Orion. Alle gebouwen daar staan exact in die formatie. Grootste steen is 400 ton zwaar. Er zijn honderden metalen en gouden ballen gevonden onder de tempel van de Gevederde Slang. De ballen bevatten voor ons vreemde biologische stoffen. Er hebben REUZEN gewoond in Teotiuacan. Men heeft er ultra grote menselijke beenderen gevonden die de legendes van de Tolteken en Azteken bevestigen: er heeft een volk van reuzen gewoond. Ook in West Virginia, Amerika zijn in oude grafheuvels skeletten gevonden van reuzen. Afmetingen van 2,13 meter tot 2,44 meter.

Linksboven: petroglief van Godkoning Pascal de Grote. In Palenque staat zijn sarcofaag. Hij was Maya leider van 2,40 meter groot. Afgebeeld als ruimtevaarder.

Reuzenbeeld rechtsonder: Wachter uit de tijd van de Tolteken.
Rechtsonder: geneesheer uit de Maya tijd.

Schilderproject – Ancient Aliens III Teotiuacan Mexico

Heeft u interesse in dit kunstwerk?

Informeer vrijblijvend via het onderstaande formulier.

Deel deze pagina: