14 december 2012

Vanaf januari 2013 bied ik de mogelijkheid aan (amateur) schilders om te komen werken in mijn atelier. Maximaal 3 schilders kunnen tegelijkertijd met mij aan de slag om zichzelf verder te ontwikkelen. Door te kijken, luisteren, vragen te stellen en aan het werk te zijn kun je een heleboel leren. Natuurlijk ben ik er dan om persoonlijke begeleiding te geven.

Op een vaste middag in de week werk je in mijn atelier van 13.30 uur tot 16.00 uur. Je werkt, net als ik, zelfstandig en naar eigen inzicht. De stage duurt 10 weken, deze 10 middagen echter, rekken we op tot 14. B.v. je kunt een keer niet komen dan sla je een week over. Dit kan 4 keer. Hierna vervalt je stageschilderkaart.

De kosten voor 10 middagen bedragen euro 150,-

Het kiezen van de middag gebeurt in onderling overleg. Informatie en aanmelden via het contactformulier van deze site. De stageplekken zijn het hele jaar door beschikbaar. Max. 3 personen.

Wie weet tot ziens in mijn atelier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.