Kunstprojecten - Exposities - Educatieve kunstprojecten - ANTONETTA MOERLAND

Antonetta Moerland doet aan kunstprojecten, exposities en educatieve kunstprojecten met leerlingen/studenten in samenwerking met de STAA Galerie.

 
 
Grote letters
Kleine letters

Kunstprojecten, exposities en educatieve projecten

Nieuw in 2013: het LEERLING/STAGE project. Vanaf januari 2013 kunnen (amateur) schilders gedurende 10 weken stage lopen in het atelier van Antonetta. Deze stage is bedoeld voor hen die al langere tijd schilderen, zich verder willen ontwikkelen en een eigen stijl zoeken. Door gezamenlijk aan het werk te zijn leert de stagiare veel door te kijken, luisteren, werken en vragen te stellen. Maximaal 3 stagiares kunnen tegelijkertijd aan de slag samen met Antonetta. Ieder werkt naar eigen inzicht; de stagiares krijgen persoonlijke begeleiding.  Wil je meer info vul dan het contact formulier in op deze website.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

De versierde buitenmuren van een drietal scholen in Alphen aan den Rijn zijn de moeite waard om te bekeken te worden. (Groene Hart Lyceum, de Wereldwijzer en de Kameleonschool). Samen met vrijwel alle leerlingen werd per groep een paneel ontworpen en beschilderd aan de hand van een thema.

Ook organiseer ik zelf kunstprojecten waarbij "Oud en Nieuw" dat van mei 2004 tot februari 2006 in het stadshart van Alphen aan den Rijn zichtbaar was het meest recente is. Dit was een samenwerkingsverband met Marieke van Amerom. Zij noemde haar project "Toen en Nu".

Van de exposities die tot nu toe van mijn schilderijen zijn gehouden ziet u een kleine samenvatting.

Laatste nieuws
Project
OUD en NIEUW
OUD en NIEUW
Expositie
Nog 3 EXPOSITIES in 2017
Educatief
Workshop Intuïtief tekenen 27/9 Aarhof
 
 
Ontwerp, CMS en uitvoering © 2004 - 2017 door RamiCo.nl
Afbeeldingen van kunstwerken zijn beschermd door Pictoright.