Educatief kunstproject - Cursus INTUITIEF tek.en schilderen - ANTONETTA MOERLAND

INTUITIEF tekenen en schilderen in het atelier van beeldend kunstenaar Antonetta Moerland te Alphen aan den Rijn

 
 
Grote letters
Kleine letters

Educatieve kunstprojecten

Cursus INTUITIEF tek.en schilderen
Cursus INTUITIEF tek.en schilderen

Een ontdekkingsreis naar binnen bij jeZelf: zo is deze manier van werken te omschrijven. Wanneer je de wereld om je heen enigszins los kunt laten en je richt je aandacht op de stip in het midden van het papier dan kunnen er vormen ontstaan die in de uiterlijke wereld niet te vinden zijn.

Om te ontstressen, blokkades te verhelpen, de dagelijkse problemen even te vergeten is deze manier van werken aan te bevelen.

Het onderbewustzijn krijgt op deze manier de gelegenheid vorm aan te nemen. Dit kunnen symmetrische of a-symmetrische vormen worden, afhankelijk van de eigen geaardheid en voorkeur.

Via een lijnenspel dat wordt opgebouwd vanuit het centrum komen bijzondere vormen naar buiten. Je zult versteld staan wat jouw onderbewustzijn kan creeren. Terwijl bij het Mandala tekenen de vormen rond zijn en blijven, kunnen bij het intuitief werken de lijnen via alle kanten uitgewerkt worden.

Bij het bepalen van de kleur wordt het eigen kleur-gevoel aangesproken dat het uiteindelijke schilderij zal gaan bepalen. Deze manier van werken geeft veel vrijheid en eindeloze mogelijkheden tot het vinden van een unieke, zeer persoonlijke, eigen stijl. Schilderen naar eigen keuze met acrylverf, aquarel, gouache. Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderen. Er wordt gewerkt in een klein groepje met veel persoonlijke aandacht.

Start  1e week van september  en januari

Donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur

Atelieradres: Ruisdaelstraat 76, 2406 TG Alphen aan den Rijn

Duur: 15 lessen van 2,5 uur tekenen/schilderen

De kosten bedragen euro 175,- exclusief materialen.

Bij onvoldoende aanmeldingen wordt het bedrag binnen 1 week teruggestort. Overmaken voor aanvang van de cursus op bank no. 9451678 t.n.v. A.Moerland.

Aanmelden: via het contactformulier op deze site of via email: info@antonettamoerland.nl, of telefonisch: 0172 432904

Een proefles en tussentijds instromen is mogelijk.

 

Reacties van cursisten
...je leerde ook “kijken” op een andere manier. Echt een cursus waarin ik veel geleerd heb, o.a. hoe het materi.. lees verder
 
 
Ontwerp, CMS en uitvoering © 2004 - 2017 door RamiCo.nl
Afbeeldingen van kunstwerken zijn beschermd door Pictoright.